Een kijkje op je toekomstige werkplek met virtual reality.

VR Works biedt cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kijkje bij honderden mogelijke werkplekken. Samen met de cliënt gaat VR Works op zoek naar een mogelijke match om de cliënt op een goede locatie te plaatsen.

Ze kunnen een dagje virtueel meelopen met stratenmakers, draaien een avond mee in de keuken van een restaurant of zien bijvoorbeeld hoe het is om in een heftruck te rijden. Via een eenvoudig te bedienen Virtual Reality interface kan de cliënt zelfstandig op zoek gaan naar een passende werkplek.

“Cliënten krijgen een realistische indruk van werkplekken door een dagje virtueel mee te kijken op de werkvloer.”

Elke 360 graden video geeft een realistische indruk van de werkzaamheden.

Elke video is voorzien van een voice-over die de kijker direct toespreekt tijdens de virtuele werkdag en de cliënt verteld over de positieve, maar ook over de mogelijke negatieve kanten van het werk.

Cliënten kunnen een dag virtueel meelopen op een mogelijke werkplek om een passende match te vinden.

De Virtual Reality applicatie verbindt met het internet en is eenvoudig te updaten, zodat alle VR brillen met een druk op de knop voorzien worden van de nieuwste video’s! De 360 graden video’s worden ingeladen vanuit de Cloud.

Deze technologie stelt werkzoekenden in staat om heel laagdrempelig 10 bedrijfsbezoeken te doen in 1 uur. Hierdoor is het een fantastische manier om jezelf te oriënteren op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd doorbreekt het ook belemmeringen, denk maar eens aan mensen met een angst stoornis die hierdoor zomaar ergens een kijkje kunnen nemen zonder naar het bedrijf toe te hoeven.

Renço WesselingProjectleider innovatie bij Weener XL

DE COMPLETE SET IN EEN OP MAAT GEMAAKTE FLIGHTCASE, VOOR OPTIMAAL GEBRUIKERS GEMAK.

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie