“We gaan een stand-alone store midden in hartje Amsterdam neerzetten, zonder personeel dus! Maar we willen wel dat de mensen de merchandise eerst kunnen passen, kunnen jullie daar iets voor bedenken?”

Een interactief pashokje met augmented reality en photobooth in één!

We hebben een interactieve zuil ontwikkeld waarop de gebruiker een aantal kledingstukken en accessoires kan aanklikken. Vervolgens kunnen ze zichzelf zien met deze voorwerpen rechtstreeks en live op het lichaam geprojecteerd door middel van bodytracking & augmented reality.

Augmented Reality Photobooth

Natuurlijk hebben we de vraag van de klant als leidraad genomen, maar tijdens onze brainstormsessies kwamen we erachter dat door net dat stapje verder te gaan, de installatie in zijn geheel naar een hoger niveau getild kon worden.

Door het functionele pasmoment te transformeren naar een interactief fotomoment dat ook nog heel leuk en deelbaar is, slaan we meerdere vliegen in 1 klap!

Het goede doel: Leger des Heils

We proberen bij alles wat we doen ook nog een maatschappelijke impact te maken. Dat lukt niet bij elk project natuurlijk, maar toen we in gesprek waren met de Bulldog kwamen we erachter dat ze één van de grootste donateurs van het Leger des Heils waren, dus hebben we ook kosteloos een donatie functie geïmplementeerd en we zo weer een stapje dichterbij een mooiere wereld zijn!