Skip to main content

Wij Doen Dingen. Samen.

WIJ DOEN DINGEN, MAAR MET WIE?

We zijn blij met iedereen waar we mee samenwerken! Maar we doen toch even een greep uit het assortiment fantastische mensen, bedrijven en organisaties waarmee wij samen dingen hebben gedaan. Dat is immers onze bedrijfsfilosofie, samen pionieren om innoverende creaties en ideeën te ontwikkelen met inspirerende partners, partners voor het leven. Ontdek de verhalen achter onze samenwerkingen en de ervaringen die voor beide partijen waardevol zijn geweest!

Ook samen dingen doen?
AUGMENTED REALITY PRIVÉ OPTREDEN

Martin Garrix

Martin Garrix, artiesten naam van Nederlander Martijn Garritsen, is al jarenlang een internationale absolute superster. In 2016, 2017, 2018 en 2022 stond en staat hij dan ook officieel op nummer 1 in de top 100 DJ lijst. Op zo'n jonge leeftijd al 4x de allerbeste DJ ter wereld en hij besloot met Wij Doen Dingen in zee te gaan om zichzelf op alle fronten te door te ontwikkelen en profileren als innovator en inspirator, in zowel muziek als techniek!

Bekijk project

Ik heb al veel vette shit gezien, maar dit nog nooit!

Martin GarrixInternational Superstar

Nick & Simon

Ter ere van 10 nummer 1 albums, zijn Nick en Simon gevraagd om te verschijnen op een bankbiljet, geproduceerd door Koninklijke Joh. Enschéde. Ons is gevraagd om dit bankbiljet te verrijken en tot leven te laten komen.

Bekijk project

“Geen woorden voor deze bijzondere samenwerking... en ongelooflijk toch, hoe we onze maatschappelijke doelen ver overtroffen hebben! Hier blijft het zeker niet bij, wij gaan nog zoveel mooie en leuke dingen samen doen!”

Simon Keizer50% van Nick & Simon

inspireren. creëren. verrassen. 

inspireren. creëren. verrassen. 

inspireren. creëren. verrassen. 

beleven. maatschappelijk. impact. 

beleven. maatschappelijk. impact. 

beleven. maatschappelijk. impact. 

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie