“Een privéconcert, waar je maar wilt, van Martin Garrix als je een postzegel koopt? Een must-have voor elke fan en verzamelaar!”

Martin Garrix
The AR experience.

Hoe werkt het?

Om het augmented reality optreden te activeren maken we gebruik van de postzegelscanner.

Zodra de postzegel is gescanned belt Martin Garrix je op via de app!

Daarna worden de gebruikers meegenomen in een stap voor stap tutorial van hoe het plaatsen van een AR (augmented reality) avatar in zijn werk gaat. Hierdoor is het extra gebruiksvriendelijk ook voor de mensen die nog nooit in aanraking zijn gekomen met deze technologie.

Hierna is het tijd om te genieten van een exclusief privé optreden van Martin Garrix!

WE GINGEN MET GARRIX DE STUDIO IN OM SAMEN ZIJN AUGMENTED REALITY OPTREDEN OP TE NEMEN.

Een beleving voor jong én oud!

Met deze samenwerking is er een brug geslagen tussen de klassieke postzegel en de nieuwste technologie. Hiermee is deze postzegel het bewijs en voorbeeld van hoe Augmented Reality bestaande content kan aanvullen en dus verrijken. Een must-have voor elke verzamelaar, en muziek/tech liefhebber!

De eerste artiest ter wereld met een interactieve augmented reality postzegel.

We vonden het een geweldige ervaring om voor Garrix nog een jongensdroom uit te laten komen. Hij is van jongs af aan opgegroeid met een grote voorliefde voor postzegels, en om dan zelf op een postzegel te komen staan, én de eerste artiest ter wereld te zijn met een interactieve augmented reality postzegel, is toch wel heel bijzonder. 

Hiernaast kun je zien hoe Martin Garrix in zijn studio, zijn eigen postzegel scant, en zichzelf in augmented reality neerzet.

En niet alleen Garrix vond het tof!

Probeer het zelf uit, en download de app nu gratis!

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie    Zilveren randje

    Altijd leuk als een project weer een succes is! Dat bleek wel toen we na de release nog deze zilveren gegraveerde plaat mochten ontvangen. Een blijvende herinnering aan een mooie samenwerking!