Onderzoek & ontwikkeling

“Wel eens begroet door een winkelruit? Of een knipoog gekregen van een billboard? Of achtervolgt door een paar schoenen uit de nieuwe collectie? Heel veel is mogelijk met onze techniek! We bedenken graag een concept op maat voor uw bedrijfspand of winkelruit!”

Interactief “Window shoppen”

Met hetzelfde gemak als het bedienen van je tablet, maar dan zonder fysiek iets aan te raken, media aansturen. Dit en meer is gesture control. De mens als interface, een meer intuïtieve bediening is er niet. Wij maken gebruik van verschillende interfaces bij het ontwikkelen van gesture control applicaties op maat.

Het is mogelijk het ‘skelet’ van vier personen tegelijk te herkennen. Hierbij kunnen niet alleen hand en armgebaren herkend worden, maar kan volledige lichaamsbeweging gedetecteerd worden. Afhankelijk van de afstand tot de ‘camera’ kunnen zelfs individuele vingers herkend worden.

Om op te vallen is het soms beter om niet te schreeuwen, maar iets unieks te doen om je te onderscheiden.
Een hele leuke manier om eruit te springen, is de interactie op te zoeken met je publiek!

WIJ DOEN DINGEN

Proof of concept

Het eerste ‘proof of concept’ werd op deze expositie getoond. In de video is te zien dat de projectie direct reageert op de bewegingen van de bezoekers. Maar er is meer mogelijk. We zijn in staat te werken met gezichtsherkenning en kunnen de kleinste bewegingen registreren. Bestellen op de webshop met de bewegingen van je handen? Dat is mogelijk! Een klant herkennen en automatisch diens voorkeuren tonen? Waarom niet? Wij denken graag mee en realiseren een concept op maat.

Play Video

Bekijk het Proof of Concept!

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie