We gingen weer de loopgraven in met Springbok! Samsung lanceerde in samenwerking met T-Mobile hun allernieuwste Galaxy Series, de S23, en wij mochten weer aan de slag.

Beleef de experience.

Ontdek de Galaxy S23 Serie in de wereld van Dr. Samsung.

Dr. Samsung’s magical house of augmentation.

De Samsung S23 series gaat op alle fronten een stapje verder waardoor ogenschijnlijk normale zaken toch prachtig worden. Rondom dit concept hebben we besloten om interactieve magische werelden in alledaagse objecten of scenario’s te creëren waar de gebruiker de USP’s van dit flagship model ontdekt kunnen worden!

STORYTELLING

Hij zag overal de schoonheid in, als je maar goed kijkt en jezelf durft te laten verrassen. Van een verborgen glimlach in het donkere nachtleven tot de bloeiende ecosystemen in een aquarium. Hij trok zich terug in zijn botanische ontsnappingsoord om een apparaat te ontwikkelen waardoor iedereen deze magie kon ontdekken, ervaren en vastleggen. Er is sindsdien niks meer van hem vernomen, maar we hebben wel zijn werkplaats ontdekt…

Jaar

2023

Waar is het te zien?

Van normaal, naar bijzonder.

Hier streven we vanzelfsprekend altijd naar, daarom mogen we ook deze uitdaging weer aanvliegen! Nou sluit dit credo toevalligerwijs ook perfect aan bij het concept van dit project.

De S23 AR Experience is een web-based beleving die overal -zonder een app te hoeven downloaden- doorlopen kan worden. Deze ervaring geeft op innovatieve en betrokken wijze inzicht in allerlei USP’s die de S23 te bieden heeft.

Door samenwerkingen met schaalbare netwerk infrastructuren zorgen we ervoor dat deze magische beleving klaar is om in elke huiskamer ter wereld te veroveren.

INVENTARISATIE
CONCEPTING
FUNCTIONEEL ONTWERP
INTERACTIE ONTWERP
GRAFISCH ONTWERP
REALISATIE

Bekijk je dit op je mobiel? Gebruik dan de AR knop om de augmented reality functie meteen uit te proberen!

De toestellen in augmented reality.

Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat de mensen gemoveerd worden tot aankoop van het toestel. Ten alle tijden kun je binnen de web-app het assortiment telefoons van de S23 Series bekijken in 3D.

Je kunt ze niet alleen in de browser bekijken, door middel van augmented reality kun je de toestellen zelfs levensgroot in de werkelijkheid plaatsen, om ze nog verder te ontdekken!

Verken het magische ontsnappingsoord van Dr. Samsung.

Hoe werkt het?

Zodra je de wereld instapt sta je in een volledige 360 graden omgeving waarin we de unieke elementen van de Galaxy S23 Series gaan ontdekken. Door je telefoon rond te bewegen kun je zelf kiezen waar je naar kijkt en alles op jouw manier ontdekken.

Hier kunnen we ons verdiepen in de hersenspinsels van een mysterieuze ontwikkelaar die een apparaat wil ontwikkelen om de wereld te verrijken. We belanden in een virtuele omgeving, een ogenschijnlijk idyllisch tiny house. Het staat symbool voor een perfecte symbiose van moderne hedendaagse invloeden met de natuur. Dit blijkt het botanische ontsnappingsoord te zijn waar de inspiratie en realisatie is opgedaan dat er in alles om je heen verborgen schoonheid te ontdekken is, voor iedereen. Door de ruimte te ontdekken komen we erachter dat het apparaat wat voor ons ligt -Samsung Galaxy S23- de mogelijkheid biedt om normale dingen, uitzonderlijk te maken. Magisch.

Dit totale project is tot stand gekomen door de samenwerkingen met

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie