“Leolux gaat het meest imposante experience center in de historie van Leolux bouwen, hier willen we ook aandacht besteden aan de familie achter het succes van dit internationaal geroemde meubelmerk, kunnen jullie ons helpen?”

Het verhaal van Leolux

Leolux is een familiebedrijf en ondertussen is de derde generatie aan het roer. Onder zijn leiding is er een fantastisch pand gebouwd langs de A2 bij Breukelen dat dienst zal doen als Experience Center. Wij kregen de vraag om een gedeelte van het Experience Center in te richten als hommage aan de geschiedenis en het verhaal van Leolux, een geweldige uitdaging waar we onze tanden weer vol in gezet hebben!

Storytelling door middel van een interactieve belevingswand.

We hebben eerst heel goed geluisterd en onszelf helemaal verdiept in de geschiedenis van Leolux, en wat een bijzonder verhaal. Het inspirerende ondernemerschap stroomt door de aderen van deze gehele bloedlijn en dit experience centrum is daar het culminatiepunt van. De combinatie van vele verhalen en individuele inspanningen van elke generatie hebben van een ambitieuze droom van een meubelmaker dit wereldbedrijf gemaakt.

We hebben ervoor gekozen om elke CEO zijn eigen verhaal te laten vertellen. Helaas is de oprichter ondertussen overleden, maar door middel van de allernieuwste technieken op het gebied van artificial intelligence, voice A.I. en animatie hebben we hem weer tot leven gewekt!

Hoe werkt het?

Zodra de gebruiker voor één van de schermen gaat staan activeert door middel van afstandssensoren het interactieve schilderij. Op het scherm naast de persoon in kwestie komen aanvullende afbeeldingen en filmpjes die het verhaal ondersteunen.

De geschiedenis tot leven laten komen

Met de nieuwste technieken op het gebied van artificial intelligence en machine learning hebben we een oude foto van de wijlen oprichter Ton Sanders tot leven laten komen. Door middel van Voice A.I. in combinatie met opnames van zijn eigen zoon hebben we zelfs de stem nagemaakt om het geheel zo realistisch mogelijk te maken. Sommige mensen vinden het een beetje creepy, maar iedereen is het er in ieder geval over eens dat het een hele bijzondere ervaring is!

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie