“Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, wij willen dat je met gemak en een goed gevoel gebruik maakt van je persoonlijke smart devices. Slimme technologie speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven, maar daar hoef jij je niet voor aan te passen.”

Enhance your (digital) lifestyle.

Van logo, website, correspondentie, packiging, 3D visualisaties tot brand film, Wijdoendingen leverde een totaalpakket van communicatie uitingen om het merk te lanceren. Samen werken we met Manu aan hun ambities om te groeien en nog succesvoller te worden, dit doen we door proactief advies te bieden en te werken met duidelijke milestones door de toekomst.

Slimme technologie speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven, maar daar hoef jij je niet voor aan te passen.

Building the brand.

Wij Doen Dingen hielp Manu bij het opbouwen en bepalen van hun ‘brand’ en ontwikkelde een prachtige huisstijl die past bij de ambitie en de uitstraling van het merk. Het merk ademt lifestyle en design, in lijn met de bedrijf-filosofie. Functionaliteit gaat prima samen met goed gevoel voor esthetiek, geldt voor de producten van Manu, maar ook voor alle communicatie uitingen van het merk.

“Het team van Wijdoendingen is voor ons een onmisbare creatieve partner voor marketing en communicatie.”

De kleuren van het merk zijn zacht en fris tegelijk. In de huisstijl zien we duidelijk Scandinavische design invloeden, functionaliteit en minimalisme vloeien elegant in elkaar over, waarbij eigenheid en goede herkenbaarheid niet uit het oog worden verloren.

SLIM EN INNOVATIEF. MET PASSIE GEMAAKT.

Het creatieve team van Manu maakt meer dan producten die er alleen prachtig uitzien aan de buitenkant. Ze denken graag een stapje verder om jouw beleving met je persoonlijke smart devices te verbeteren en te verrijken.

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie