Skip to main content

De onontkomelijke eindbestemming

De kogel is door onze kerk! Per 1 januari 2023 zijn Wennekes’ Office for Imagination en Wij Doen Dingen een verregaande samenwerking aangegaan die uiteindelijk zal uitmonden in een volledige fusie binnen 3 jaar.

Ontmoet Léon Wennekes

De man achter het spraakmakende bureau Office for Imagination. Een dynamische, kwaliteitsgerichte en resultaatgerichte ondernemer met verbeelding, holistische kennis en ervaring met expertise op het gebied van communicatie, management, conceptontwerp en -ontwikkeling, strategisch denken en plannen, entertainment, animatie, leiderschap, team management, bedrijfsontwikkeling, bedrijfsstrategie en besluitvormingsvaardigheden.

Office for Imagination heeft jarenlang een indrukwekkend portfolio aan cliënten bediend.

Na talloze jaren op het hoogste niveau te opereren heeft Léon besloten een meer adviserende en begeleidende rol aan te willen nemen. Het resultaat hiervan? Het besluit om zijn scepter geleidelijk over te dragen aan Wij Doen Dingen en als partner betrokken te blijven.

“Ik kwam ruim 20 jaar geleden binnen bij Léon als stagiair bij Office for Imagination. Nou komt Léon lekker bij ons, fantastisch toch hoe cirkeltjes uiteindelijk rond kunnen worden?”

Cyril de VroomOprichter van Wij Doen Dingen

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat de gebundelde creatieve kracht leidt tot méér verdieping, innovatie en een grotere slagkracht met meer maatschappelijke impact.

One Comment

Leave a Reply