Skip to main content

IF Design Awards winnaars 2023!

In samenwerking met Transduce zijn we met onze Transducer genomineerd voor de prestigieuze IF Design Award 2023, en… we hebben gewonnen!

The Transducer

Essential oil diffuser for aromatherapy

Transduce heeft een missie om het concept van aromatherapie om te zetten in een nieuwe levensstijlervaring, aangezien Transduce gelooft dat het gebruik van natuurlijke geur essentieel is in de toekomst van welzijn. Daarom heeft Transduce een slim apparaat gemaakt: de Transducer, waarmee gebruikers moeiteloos de voordelen van aromatherapie in hun dagelijks leven kunnen integreren.

Dankzij ingebouwde technologie kan de Transducer de olieverspreiding optimaliseren voor verschillende omgevingen, momenten van de dag en gebruikersvoorkeuren. Met een enkele druk op de knop op het apparaat zelf of in de bijbehorende app kunnen de voordelen van aromatherapie in het leven van mensen worden gebracht.

“PINCH US! 💥 😱
We won the IF DESIGN AWARD with our beautiful Transducer and we are currently living on cloud nine.
Thank you to all partners involved to make this happen Wij Doen Dingen, VanBerlo, Flow Products International, RetroScent | Geur & Beleving, W.Green, Michel Queritet, Laveto, Aptus and a thank you to all judges who participated in the pannel of the iF DESIGN !”

Rebeca Barbulescu & Kimberlynn Nina ChavesFounders Transduce

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie    Leave a Reply