Skip to main content

Sfeervolle kerstervaring bij Royal Joh. Enschedé voor het goede doel

15 december 2022 vond in de Philharmonie in Haarlem de benefietavond plaats van Koninklijke Joh. Enschedé en big band The Christmas Experience. Ondanks de gladde wegen hadden vele gasten en partners van Koninklijke Joh. Enschedé de reis naar Haarlem gemaakt.

“Leden van de big band zorgden, gekleed in Victoriaanse kostuums, voor een feestelijke ontvangst. Daarna volgde een swingende show van The Christmas Experience, onder leiding van gastheer, presentator én dirigent Marcel Klok van Koninklijke Joh. Enschedé. Deze big band voert avondvullende kerstprogramma’s op in heel Nederland en werkte belangeloos mee aan deze benefietavond. De band werd voor deze gelegenheid aangevuld met diverse andere muzikanten.”

De opbrengsten gingen naar het goede doel

Door middel van sponsoring is er geld ingezameld voor een goed doel, dat pas op de avond zelf bekend werd gemaakt. Nick Schilder, bekend van het duo Nick & Simon, reikte de cheque ter waarde van € 10.000 uit aan de familie van Hendrikje, een jongen met de aandoening cerebrale parese en epilepsie. Met dit bedrag kan onder andere speciaal speelgoed worden aangeschaft. Een geweldig resultaat waar Koninklijke Joh. Enschedé,  Wij Doen Dingen, The Christmas Experience en andere betrokkenen trots op mogen zijn.

Een persoonlijke boodschap

Als dank ontvingen alle aanwezigen een uniek bankbiljet met daarop de afbeelding van Hendrikje. In het bankbiljet is een persoonlijke boodschap van hem verwerkt. Hij kon zelf helaas niet bij de avond aanwezig zijn, maar door middel van het scannen van het biljet is zijn vrolijke bedankje in augmented reality voor iedereen te zien.

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie    Leave a Reply