“WaldonLake is BrandLoyalty’s unieke food-retail-simulatie. Vecht het uit met je collega’s om de beste retailer van de stad WaldonLake te worden!”

WaldonLake: The food retail battle!

In deze ‘hands-on’ training runnen deelnemers tijdens de ‘Challenge Week’ van BrandLoyalty een eigen supermarkt in de virtuele stad ‘WaldonLake’. Verschillende teams gaan de strijd aan om de titel ‘de beste retailer van WaldonLake’ te bemachtigen. Tijdens de retail simulatie verstrijken 3 jaren in de stad. Elk jaar brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee waar de deelnemers op in moeten spelen..

Deelnemers zien de effecten van hun keuzes in de simulatie

Aan het begin van de ‘battle’ bepalen de deelnemers hun targets voor de komende 3 jaar. Gaan de spelers voor de hoogste bruto-winst-marge? Of proberen ze het meest opvallende merk van de stad te worden? Veel is mogelijk! Elk jaar richten ze een gedetailleerde promotiekalander in om deze doelen te behalen.

It’s not a game, it’s a battle!

Koen van DijckManager Business Marketing Brand Loyalty International

De sessieleider daagt de teams uit en analyseert de resultaten.

De sessieleider heeft een speciale inlogomgeving waarin het verloop van ‘the battle’ kan worden bepaald. In dit speciale dashboard kunnen de resultaten geanalyseerd worden met handige infographics en op een groot centraal scherm worden getoond. De sessieleider kan precies zien welke keuzes de spelers maken en presenteert verschillende uitdagingen op het centrale scherm.

Play Video

Bekijk de video!

WALDONLAKE IS EEN LEVENDE STAD; ELK JAAR BIEDT NIEUWE KANSEN EN UITDAGINGEN.

Elk jaar in WaldonLake brengt nieuwe gebeurtenissen en uitdagingen. Voor de deelnemers is het cruciaal goed in te spelen op de jaarlijkse ontwikkelingen in de markt. In het stadsblad ‘The WaldonLake Telegraph’ lezen de deelnemers belangrijk nieuws en op #Laketalk zijn de real-time-meningen van de virtuele inwoners zichtbaar. Om onderbouwde beslissingen te maken kunnen de spelers ook investeren in marktonderzoek. De kleinste details zijn van belang en elke beslissing kan grote invloed hebben op de markt!

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie