Onze gewaardeerde partner Springbok Agency kwam deze keer wel met een hele mooie uitdaging… ‘Wat denken jullie ervan om voor Google in samenwerking met T-Mobile een mindblowing augmented reality lanceringscampagne te ontwikkelen voor dé internationale release van Google Pixel?’

Bekijk de officiële teaser van Google

Pixel in Bloom.

Net als mensen zijn er geen twee bloemen precies hetzelfde en toch, als je een boeket van unieke bloemen combineert, gebeurt er iets magisch. De Google Pixel wordt voor de eerste keer ooit in Noord Europa gelanceerd, en vieren we het beste van Google via een boeiende en bloeiende campagne die voor inclusiviteit en individualiteit pleit.

In belangrijke steden gaan we de Pixel zaaien, bloeien en groeien via een spectaculaire digitale augmented reality ervaring gecombineerd met fysieke activiteiten.

Het teasen en aankondigen van de slimste, snelste en mooiste Pixel ooit zal dit jaar uitmonden in een lancering van verschillende pop-up stores verspreid over de wereld.

Jaar

2022

Waar is het te zien?

Hoe gaan we van een idee, naar een magische interactieve ervaring?

Dit is de uitdaging waar we vaker voor staan, maar een campagne van deze schaal blijft altijd spannend! Er zijn grote namen en minstens zo’n grote belangen bij betrokken.

We gaan het er niet alleen spectaculair uit laten zien, het concept moet ijzersterk uit de verf komen terwijl het ook technisch zeer verfijnd, stabiel en toegankelijk is.

Door samenwerkingen met schaalbare netwerk infrastructuren en s’werelds grootste augmented reality partij Niantic (bekend van Pokémon Go) zorgen we ervoor dat onze AR beleving klaar is om in elke huiskamer te wereld te ervaren.

INVENTARISATIE
CONCEPTING
FUNCTIONEEL ONTWERP
INTERACTIE ONTWERP
GRAFISCH ONTWERP
REALISATIE

Bekijk je dit op je mobiel? Gebruik dan de AR knop om de augmented reality functie meteen uit te proberen!

Het portaal.

De ervaring die we geconceptualiseerd hebben bestaat uit verschillende componenten om gezamenlijk een totaalervaring te leveren.

We nemen de gebruiker mee door een reis in de wereld van de Pixel. Middels een gebruiksvriendelijke uitleg zorgen we ervoor dat ook gebruikers die nog nooit een augmented reality ervaring hebben beleefd, weten wat ze te wachten staat.

Het resultaat is een wonderlijk 3D portaal dat letterlijk opbloeit in de werkelijke wereld om jou heen. Een magische vlinder laat een spoor van bloeiende flora achter zich en neemt je mee op reis.

Zodra je door het portaal stapt sta je ineens in een volledig andere wereld. Door middel van jouw mobiele device rond te bewegen kun je in 360 graden op onderzoek en de wereld van Pixel verkennen.

De virtual reality experience

Hoe werkt het?

Zodra je het portaal instapt sta je in een volledige 360 graden wereld waarin we de wereld van Pixel gaan ontdekken. Door je telefoon rond te bewegen kun je zelf kiezen waar je naar kijkt en alles op jouw manier ontdekken. Kies je ervoor de magische vlinder te volgen? Dan zie je geheel in stijl van de campagne een spoor van bloeiende flora en fauna op alles wat deze aanraakt!

Een magische reis.

Na het plaatsen van het portaal activeert de ervaring. Volg de vlinder door alle magische aspecten die de Pixel van Google te bieden heeft. Kijk rond en ervaar Pixel in Bloom op mobiele devices door middel van revolutionaire web-AR technieken.

De ervaring is ook te bekijken en beleven in virtual reality brillen in verschillende pop-up stores over heel de wereld!

T-Mobile een Google werken samen in de lancering van dit nieuwe model, aanschouw hoe behalve de wereld ook een prachtige samenwerking opbloeit.

Bekijk je dit op je mobiel? Gebruik dan de AR knop om de augmented reality functie meteen uit te proberen!

Unboxing de Pixel.

Aan het einde van de ervaring is daar dan het grote moment! Het is tijd om jouw Pixel uit te pakken.

Plaats de doos door middel van augmented reality in je huiskamer, tik erop om hem te openen, en ontdek het nieuwste flagship model van Google levensgroot in jouw eigen omgeving!

Ben je onder de indruk en wil je meer weten, óf direct bestellen -zakelijk of particulier- dan kun je vanuit hier direct door naar de brandpage van Google op T-Mobile.nl om actie te ondernemen.

Dit totale project is tot stand gekomen door de samenwerkingen met

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie