“Wij Doen Dingen ontwikkelde voor Joof.nl een frisse nieuwe website, van front-end tot back-end, met bijbehorende look & feel.
Natuurlijk volledig responsive, met razendsnelle performance en zeer user-friendly.”

De grootste gratis vacaturebank van Nederland

Joof is de grootste gratis vacaturebank van Nederland. Van vaste baan tot bijbaan, vakantiewerk of stageplaats, salesvacatures, vacatures in logistiek, mbo, hbo, universitair. Het vinden van je droombaan en carriere begint op Joof.

Na 3 jaar waren wij bij Joof toe aan een volgende stap, namelijk een snelle nieuwe website die ook optimaal met mobiele applicaties te bedienen is. Dat is gelukt, dankzij het enthousiaste team en de expertise van Wijdoendingen. Inmiddels beheren zij voor ons het gehele proces van IT tot SEO, dit naar alle tevredenheid.

Hein van MeeuwenJoof.nl
CONCEPTING
FUNCTIONEEL ONTWERP
TECHNISCHE REALISATIE
BEHEER

Toegankelijk, simpel en snel.

In het ontwerpproces stond toegankelijkheid en simpliciteit centraal, zodat de bezoekers van Joof.nl eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Een juist ontworpen navigatie en een goede hiërarchie in het aanbod van content was hierin van cruciaal belang. Ook was het belangrijk dat er ruimte was voor adverteerders zonder dat dit ten koste ging van de beleving van de bezoekers en de toegankelijkheid van de content. Een goede snelheid bij het laden van content is met een grote database zoals bij Joof.nl cruciaal voor een fijne gebruikersvriendelijke website. Met joof.nl heeft Wijdoendingen een goede balans in content gerealiseerd met een optimale performance!

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie