“Een groeiend kennisplatform voor informatie, discussie en vragen.” Gebruikers komen makkelijk in contact met elkaar. Ze kunnen berichten versturen of afspraken maken via de chat, een berichtenservice of de tijdlijn. Door deze extra mogelijkheden wordt de website erg toegankelijk en makkelijk te gebruiken voor begeleiders.”

Ibwijs: social business platform

Het uitgangspunt van SWV Primair Onderwijs was helder; het ontwikkelen van een platform waarop kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld tussen intern begeleiders.Het resultaat is een veilig en betrouwbaar platform waarop actuele informatie kan worden gevonden, discussies worden gevoerd over onderwerpen binnen het vakgebied en eenvoudig contact kan worden gelegd (en onderhouden) met alle collega’s en organisaties binnen de branche. Ibwijs is een platform waarop begeleiders elkaar kunnen inspireren, helpen en leren kennen!

Betrouwbare online kaartenbak & wegwijzer

Ibwijs brengt het zorg-landschap van hulpverleners, advisieurs en organisaties in kaart. Gebruikers kunnen eenvoudig zoeken naar personen en organisaties die hun cliënten kunnen helpen met hun specifieke vraagstuk. Het biedt een vertrouwd netwerk van mensen, zodat snel in de juiste hulpbehoefte van cliënten voorzien kan worden. Het platform maakt het mogelijk om organisaties te beoordelen op verschillende criteria zodat de beste hulpverleners het meest in het oog springen.Veelvoorkomende aanvragen en procedures worden inzichtelijk gemaakt met duidelijk stap voor stap trajecten. In het platform wordt getoond welke documenten, contactpersonen, organisaties en veel gestelde vragen van toepassing zijn op deze traject.

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie