VIP ACCESS AUGMENTED REALITY SOUVENIR APP

DUTCHGP ZANDVOORT FORMULA 1

Formule 1 Dutch GP Augmented Reality

Een innovatieve aanvulling op de Formule 1 Grand Prix ervaring in Zandvoort.

Om de legendarische terugkeer van de formule 1 naar Zandvoort te vieren werd ons gevraagd om deze ervaring nog mooier te maken voor de eigenaars van een souvenir of VIP ticket.

Door middel van deze unieke en gepersonaliseerde tickets gedrukt door onze partner en drukspecialist Royal Joh. Enschedé krijgt de gebruiker toegang tot de app.

De app is voorzien van diverse augmented reality ervaringen, en zelfs een interactieve 360 graden experience.

Augmented Reality Photobooth

De DutchGP heeft een real-life engineer mascotte die we volledig in 3D hebben nagemaakt zodat de gebruiker deze vervolgens overal kan neerzetten door middel van augmented reality. Het device van de gebruiker scant de ruimte, en hierdoor kan het 3D object geplaatst worden en kan je er zelfs mee op de foto. Dit kan niet alleen op Zandvoort, dus plaats hem ook in je woonkamer of steel de show op het volgende feestje!

Augmented Reality (AR) Formula 1 racing:

Een must-have voor elke formule 1 liefhebber! Je kunt hiermee namelijk met een custom branded DutchGP formule 1 racewagen in jouw omgeving rondracen! Wil je tussen de pakken hagelslag op de ontbijttafel lekker rondracen met een mini-F1 wagentje? Kan. Ben je lekker buiten en heb je de ruimte? Tover dan de life-size 1:1 formule 1 wagen tevoorschijn en maak Max trots! Laat je innerlijke kind weer boven komen en herleef de tijden van afstand bestuurbare auto’s, maar nu in augmented reality, waar en wanneer je maar wilt.