“Laat je verrassen door alle toonaangevende data toepassingen in Den Bosch, met de dataroute app.”

Dataroute app – Loop je mee?

In samenwerking met gemeente ‘s-Hertogenbosch maakte we de dataroute app. De app geeft bezoekers de mogelijkheid om op zelfstandige wijze in de corona tijd de dataweek te bezoeken en leidt je naar de hotspots die zijn aangesloten bij de dataweek. Zodat je daar zelf kan ontdekken wat ‘s-Hertogenbosch te bieden heeft op het gebied van het maken van data van waarde voor praktische toepassingen, voor het ontmoeten van mensen en het versterken van samenwerking.

Je kunt vanaf elk punt in Den Bosch starten met een wandelen. De app wijst je de weg dus verdwalen is geen optie! Ook handig nu corona in ons midden is. Met de app kun je zelf blijven lopen en op een moment dat het jou uitkomt. Je wilt toch ook weten wat er in Den Bosch allemaal gebeurt op het gebied van data?

Avatar Dataroute app

Digitale gids in je broekzak

De app brengt je op diverse plekken in ’s-Hertogenbosch om ter plaatse alle toonaangevende data toepassingen te ontdekken. De app presenteert de inhoud op een persoonlijke manier door middel van een digitale avatar genaamd Johnny Bosch. Op de 25 hotspots kun je Johnny Bosch zichtbaar maken d.m.v. augmented reality via het camerabeeld van je smartphone, waar hij je vervolgens verteld over de interactieve locatie waarop je aanwezig bent.

Probeer het zelf uit, en download de app nu gratis!

Bezoek meer dan 25 hotspots in ’s-Hertogenbosch toonaangevende datastad.

VISIE

Inspireren, creëren & verrassen
Wij maken belevingen met maatschappelijke impact
Wij pionieren & innoveren
Wij bieden een totaaldienst: van concept tot realisatie