Royal Joh. Enschedé x PostNL for Martin Garrix

Martin Garrix Augmented Reality experience

Special edition Martin Garrix postzegel uitgegeven door PostNL, verrijkt met augmented reality voor een unieke ervaring


Laat je postzegel tot leven komen!

Scan de zegel, en krijg een privéconcert van Martin Garrix!
We hebben de app ontwikkeld om een statisch object tot leven te laten komen door middel van Augmented Reality. Er is een directe link gelegd met de webshop van PostNL om direct de postzegels te bestellen, en dus de activatie te kunnen realiseren. Als extra download incentive is er toegang tot de officiële Martin Garrix biografie, en never before released audio-visuele content.

Het hoogtepunt van de app is natuurlijk de postzegelscanner. Zodra de postzegel is gescanned worden de gebruikers meegenomen in een stap voor stap tutorial van hoe het plaatsen van een AR (augmented reality) avatar in zijn werk gaat. Hierdoor is het extra gebruiksvriendelijk ook voor de mensen die nog nooit in aanraking zijn gekomen met deze technologie.

Een beleving voor jong én oud

Met deze samenwerking is er een brug geslagen tussen de klassieke postzegel en de nieuwste technologie. Hiermee is deze postzegel het bewijs en voorbeeld van hoe Augmented Reality bestaande content kan aanvullen en dus verrijken. Een must-have voor elke verzamelaar, en muziek/tech liefhebber!

Een privéconcert van Martin Garrix als je een postzegel koopt? Een must-have voor elke fan en verzamelaar!

Unieke samenwerking

Door samen te werken met partners die de ruimte krijgen om precies te doen waar ze goed in zijn, sluit perfect aan bij de filosofie van Wij Doen Dingen. Wij staat niet voor ons, het staat voor iedereen waar we mooie dingen mee doen! Royal Joh. Enschedé heeft hun jarenlange ervaring en hoogwaardige druktechnologie beschikbaar gesteld om deze unieke postzegel te drukken. Martin Garrix heeft speciaal voor dit project nieuwe content geproduceerd om zijn miljoenen fans te voorzien van een spectaculaire ervaring. PostNL distribueert en promoot op grote schaal deze experience om Martin Garrix in elke huiskamer te krijgen. En wij? Wij hebben gezorgd dat het er prachtig uit ziet, en minstens zo belangrijk, dat het werkt!

Download nu!

Martin Garrix PostNL Koninklijke Joh Enschedé