EDUCATIE & GAMIFICATION

Nieuwe vormen van interactie maken leren leuk en zorgen voor effectieve methodes om mensen te motiveren, activeren en betrekken. Wij bedenken en maken de interactieve tools om je doelgroep te laten leren door te doen, van digitale training tot klassikale quiz game.


Creatieve educatie-tools voor elke doelgroep

Wij ontwikkelen juiste creatieve tools te om je doelgroep aan te spreken. Leren wordt leuk met onze digitale oplossingen. We helpen je de stap te zetten van reguliere, naar activerende en motiverende didactiek met de creatieve inzet van moderne techniek.

Spelenderwijs leren

Spelen zit in onze genen, van kinds af aan leren we de wereld om ons heen te begrijpen door te spelen. Daarom is het niet verassend dat gamification is één van de meeste effectieve methoden is om mensen te motiveren, te activeren en te betrekken. Interactie, beloning (positieve feedback) en competitie spelen een belangrijke rol in gamificatie. Dankzij nieuwe technologie, zoals krachtige smartphones en virtual reality zijn er steeds meer manieren om gamification toe te passen. Op de werkvloer, in het museum, thuis, maar ook onderweg.

Leren door te doen

Het overgrote deel van de dingen die je leert, maar liefst 70%, leer je in de praktijk, door te doen!

Iedereen speelt

Al ruim 70% van de Nederlanders blijkt regelmatig te gamen. Voor de gemiddelde Nederlander is het net zo gewoon als naar de film gaan.

Gamification in het kort

Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Het principe van gamification is niet nieuw, we spelen al eeuwen spelletjes. 72% van de huishoudens speelt inmiddels games. Daarin ervaren we hoe effectief games zijn in het verleiden, vastgrijpen, motiveren en binden van hun spelers. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar gamification over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wilt stimuleren. Dit doe je door in te spelen op de intrinsieke motivatie. Dit is de motivatie die uit een persoon zelf komt. De achterliggende redenen die mensen hebben om bepaalde dingen te doen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bel: (073) 62 374 52