BEHEER & DATA SCIENCE

Na de oplevering van de soft- en hardware oplossing is het natuurlijk cruciaal dat de oplossing perfect blijft werken. We zorgen dat onze producten mee ontwikkelen met je doelstelling en de veranderingen in de markt.Vandaag de dag gaan de ontwikkelingen snel, daarom is het belangrijk je product of dienst dynamisch mee te laten reageren op de markt. Door onze inzet van data-intelligence kom je meer te weten over de wensen en eisen van je doelgroep, zodat je hier direct op kan inspelen.

Beheer

Na de oplevering onderhouden en beheren wij graag! Dat onderhoud en beheer is een vak apart. Na de oplevering van de soft- en hardware oplossing is het cruciaal dat de oplossing blijft werken. Gebruikerstevredenheid en de gebruikerservaring staan natuurlijk voorop en daarom ontzorgen wij onze klanten hier graag mee. We zorgen dat alles veilig en stabiel blijft werken en aansluit op de continu veranderende omgeving. Eventuele verstoringen en incidenten zijn we liever voor maar als het nodig is lossen we het snel en effectief voor je op.

Als de frequentie van gebruik omhooggaat wil je de performance natuurlijk in balans houden, daarnaast bestaan de oplossingen vaak uit veel verschillende hard- en softwarecomponenten die natuurlijk allemaal evolueren en doorontwikkeld worden.

We zorgen dat alles veilig en stabiel blijft werken en aansluit op een continu veranderende omgeving.
De experts werken in teamverband 24x7 samen en kennen de omgevingen van onze klanten door en door.

Binnen de Wijdoendingen familie kun je dus terecht van ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. De beheerders stellen onderhoudsovereenkomsten op maat op, perfect afgestemd op de behoefte. De dienstverlening bestaat uit proactief en reactief beheer van techniek, applicaties en functionaliteit. We monitoren op incidenten en lossen eventuele verstoringen en problemen snel en efficiënt op. Daarnaast besteden we veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en natuurlijk veiligheid.

Data Science

Data Science is een methode voor het vinden, extraheren en ontdekken van patronen in data en wordt uitgevoerd door een combinatie van Analytics, Domeinexpertise, Big Data technologie en machine learning. Wij helpen organisaties bij het ontsluiten van de informatie en daarbij het vergaren van kennis uit beschikbare data met behulp van bestaande technologieën en domainexpertise van de klant.

Data Integratie

Veel organisaties hebben een veelvoud aan applicaties en databases die overlappende data gebruiken. Het integreren van deze databronnen in een centrale database (CRM, ERP, …) kan een enorme belasting zijn voor de IT-afdeling omdat de herkomst van en de kennis over de data niet altijd beschikbaar is. Wij hebben ervaring in het integreren van data uit een grote verscheidenheid van bronnen. U kunt onze kennis gebruiken voor het versnellen van uw initiatieven op het gebied van o.a. ‘Single Customer View’, CRM en ERP implementatie en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Business Intelligence

Ondernemingen hebben grote hoeveelheden gegevens in huis, die nodig zijn om betrouwbare en gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Toch blijkt in de praktijk dat veel gegevens niet worden gebruikt. Daar zijn twee belangrijke verklaringen voor. Ten eerste hebben veel ondernemingen geen goed beeld van de aard en de omvang van alle aanwezige gegevens. Hierdoor kunnen tussen verschillende data niet altijd de noodzakelijke verbanden worden gelegd. Ten tweede zitten veel gegevens verstopt in verschillende geautomatiseerde systemen, waardoor ze lastig beschikbaar en bruikbaar kunnen worden gemaakt. Voor deze problemen biedt business intelligence de oplossing. Wij helpen je graag met nemen van de juiste stappen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel: (073) 62 374 52