Face/snapchat/FB/Selfie filters

Na de oplevering van de soft- en hardware oplossing is het natuurlijk cruciaal dat de oplossing perfect blijft werken. We zorgen dat onze producten mee ontwikkelen met je doelstelling en de veranderingen in de markt.Vandaag de dag gaan de ontwikkelingen snel, daarom is het belangrijk je product of dienst dynamisch mee te laten reageren op de markt. Door onze inzet van data-intelligence kom je meer te weten over de wensen en eisen van je doelgroep, zodat je hier direct op kan inspelen.

Beheer

Na de oplevering onderhouden en beheren wij graag! Dat onderhoud en beheer is een vak apart. Na de oplevering van de soft- en hardware oplossing is het cruciaal dat de oplossing blijft werken. Gebruikerstevredenheid en de gebruikerservaring staan natuurlijk voorop en daarom ontzorgen wij onze klanten hier graag mee. We zorgen dat alles veilig en stabiel blijft werken en aansluit op de continu veranderende omgeving. Eventuele verstoringen en incidenten zijn we liever voor maar als het nodig is lossen we het snel en effectief voor je op.

Als de frequentie van gebruik omhooggaat wil je de performance natuurlijk in balans houden, daarnaast bestaan de oplossingen vaak uit veel verschillende hard- en softwarecomponenten die natuurlijk allemaal evolueren en doorontwikkeld worden.

We zorgen dat alles veilig en stabiel blijft werken en aansluit op een continu veranderende omgeving.
De experts werken in teamverband 24x7 samen en kennen de omgevingen van onze klanten door en door.

Binnen de Wijdoendingen familie kun je dus terecht van ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. De beheerders stellen onderhoudsovereenkomsten op maat op, perfect afgestemd op de behoefte. De dienstverlening bestaat uit proactief en reactief beheer van techniek, applicaties en functionaliteit. We monitoren op incidenten en lossen eventuele verstoringen en problemen snel en efficiënt op. Daarnaast besteden we veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en natuurlijk veiligheid.