Inspireren, creëren en verrassen

Een aanpak met lef, van concept tot realisatie vanuit een krachtige visie.

EXPERIENCE DESIGN

Wij ontwerpen betekenisvolle ervaringen voor een nieuwe wereld vol verhalen.

Experience design is niet iets nieuws, het is zo oud als de mensheid. De tempels van de oude Grieken waren al experience centers waar je verhalen kon beleven. In de wereld van nu hebben we een scala aan nieuwe indrukwekkende mogelijkheden om belevingen te maken voor merken en organisaties. Het beleefbaar maken van het verhaal wat je wilt uitdragen met inzet van moderne technologie, dat is experience design van nu.


PROOF OF CONCEPTS & PROTOTYPES

Iets maken wat nog niet bestaat? Wij bewijzen dan het kan met een werkend prototype. Kan je het bedenken, dan kunnen wij het maken.

Wij weten hoe je een innovatief idee vertaalt tot een werkend en overtuigend prototype. Overtuig je shareholders door te bewijzen dat je idee haalbaar is. Wij staan voor je klaar om je te helpen met je eerste stap naar de toekomst!


VERNIEUWENDE TECHNOLOGIE

Wij houden van nieuwe technologie! Wij zetten de laatste technische snufjes in om altijd 10 stappen verder te zijn dan onze concurrentie.

We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en weten welke mogelijkheden er zijn om je doel te bereiken. Technologie zien we als een middel, geen doel op zich, daarom kijken we kritisch wat er nodig is. Soms is de meest simpele oplossing namelijk het beste.


BEHEER & DATA SCIENCE

Wij denken aan de toekomst. We zorgen dat onze producten mee ontwikkelen met je doelstelling en de veranderingen in de markt.

Vandaag de dag gaan de ontwikkelingen snel, daarom is het belangrijk je product of dienst dynamisch mee te laten reageren op de markt. Door onze inzet van data-intellingence kom je meer te weten over de wensen en eisen van je doelgroep, zodat je hier direct op kan inspelen.


EDUCATIE

Leren door beleven is onderwijs anno nu!

Nieuwe vormen van interactie maken leren leuk en zorgen voor effectieve methodes om mensen te motiveren, activeren en betrekken. Wij bedenken en maken de interactieve tools om je doelgroep te laten leren door te doen, van digitale training tot klassikale quiz game.

Wij maken innovatieve belevingen met maatschappelijke impact!

Wij Doen Dingen is opgericht als een tegenbeweging tegen de bestaande reclame- en communicatiebureaus, vanuit de gedachte: dit kan anders! Door uitgebreid onderzoek en de slimme inzet van nieuwe technologie, maken wij belevingen met impact en denken we een stap verder dan onze concurrenten. We streven ernaar om de onderscheidende marktleider te worden binnen de creatieve innovatie sector, door te inspireren, creëren en verrassen!

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door een totaaldienst te bieden van concept tot realisatie. Wij blijven meedenken en meewerken om de ambities van onze klanten werkelijkheid te maken. Wij bieden meer dan alleen producten, we denken vooruit, bewaken visie en blijven bouwen aan de droom van onze klanten. Wij geloven in onze producten en ons vermogen om samen ambities waar te maken. Samen boeken we resultaten en samen plukken we hiervan de vruchten!


Wij maken van elk product een beleving die je doelgroep op de juiste manier activeert.
Wij bieden een totaaldienst van concept tot realisatie.
Wil je weten wat wij voor je kunnen bereiken?
Bel: (073) 62 374 52

INSPIRATIE

Nieuwsgierig naar innovatieve oplossingen voor de retail sector?

Download onze inspirate PDF en lees over de mogelijkheden van Augmented Reality, bijzonder spaaracties en meer!

Download PDF