Wij zijn denkers, ontwerpers, nerds, schrijvers, dromers, realisten, marketeers, ambachtslieden, informatie-architecten, ondernemers, netwerkers, pixelneukers, regisseurs, producers, animatoren, illustratoren, ingenieurs, kunstenaars, futuristen, uitgevers, sprekers, consulenten, antropologen, gidsen, innovators, onderzoekers, hackers, scripters, programmeurs, trendwatchers & verhalen- vertellers.

Wij doen dingen.

Durf te doen

Cyril de Vroom

Strategie & Innovatie

Doe wat je wilt, maar doe het NU

Klaas Nagel

Adviseur

Everything starts with an idea

Jarne Cooijmans

Mixed Reality

Feeling first, facts later

Twan van Lierop

Concept & Design

Kennis, strategie, uitvoering

Lex van Rossum

Coderen

Lever geen product maar een ervaring

Tim de Jong

Social media & Strategie

Netwerk

Wij zitten niet op een eiland. Voor Wijdoendingen zijn netwerken belangrijk.

Voor elk project sturen we de juiste specialisten uit ons netwerk aan: van softwareontwikkelaars en gamedesigners tot websitebouwers, videokunstenaars en animatoren.

We zoeken:
freelancers (M/V)

Ben jij een getalenteerde ontwerper of een creatieve techneut met een stunning portfolio? En heb je een geboren voorliefde voor film, internet, animatie of kunst, kom dan eens langs onder het genot van een kopje koffie en laat je portfolio zien.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mensen met talent en creatieve ideeën.

Geïnteresseerd

Stuur dan een e-mail naar iedereen@doetdingen.nl met daarin een korte motivatie en je CV.

Over ons

Bureau voor interactieve media, strategie & communicatie. Wij bouwen aan authentieke merken en producten, die effectief tot uiting komen in een medialandschap ongevoelig geworden door een overdaad aan reclame. Wij zijn de schakel tussen creativiet en commercie. Wij doen concept, design, bouw en beheer voor elk denkbaar platform. Wij verkennen graag onbekend terrein en denken verder. Wij inspireren, creëren en verrassen.