Wij zijn denkers, ontwerpers, nerds, schrijvers, dromers, realisten, marketeers, ambachtslieden, informatie-architecten, ondernemers, netwerkers, pixelneukers, regisseurs, producers, animatoren, illustratoren, ingenieurs, kunstenaars, futuristen, uitgevers, sprekers, consulenten, antropologen, gidsen, innovators, onderzoekers, hackers, scripters, programmeurs, trendwatchers & verhalen- vertellers.

Wij doen dingen.

Durf te doen

Cyril de Vroom

Strategie & Innovatie

Doe wat je wilt, maar doe het NU

Klaas Nagel

Adviseur

Everything starts with an idea

Jarne Cooijmans

Mixed Reality

Feeling first, facts later

Twan van Lierop

Concept & Design

Kennis, strategie, uitvoering

Lex van Rossum

Coderen

Lever geen product maar een ervaring

Tim de Jong

Social media & Strategie

Netwerk

Wij zitten niet op een eiland. Voor Wijdoendingen zijn netwerken belangrijk.

Voor elk project sturen we de juiste specialisten uit ons netwerk aan: van softwareontwikkelaars en gamedesigners tot websitebouwers, videokunstenaars en animatoren.

We zoeken:
FULL STACK DEVELOPER 32 u

Wij Doen Dingen zoekt per direct een fulltime full stack developer!Als full stack developer help jij ons mee met het bouwen van websites voor onze klanten maar ook API's die gebruikt worden door onze zelfgemaakte apps. Je bent bekend met de basis; HTML, CSS, Javascript, PHP maar weet ook goed je weg te vinden in laravel. Daarnaast kun je overweg met GIT om naadloos jouw code te kunnen mergen in het project en vervolgens te deployen. Ervaring met Augmented en Virtual Reality is een pré maar niet vereist.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mensen met talent en creatieve ideeën.

Geïnteresseerd

Stuur dan een e-mail naar iedereen@doetdingen.nl met daarin een korte motivatie en je CV.

Over ons

Bureau voor interactieve media, strategie & communicatie. Wij bouwen aan authentieke merken en producten, die effectief tot uiting komen in een medialandschap ongevoelig geworden door een overdaad aan reclame. Wij zijn de schakel tussen creativiet en commercie. Wij doen concept, design, bouw en beheer voor elk denkbaar platform. Wij verkennen graag onbekend terrein en denken verder. Wij inspireren, creëren en verrassen.