Skip to main content

WIJ DOEN DINGEN BELEVINGEN INNOVATIES AUGMENTED REALITY RETAIL OPLOSSINGEN INTERACTIEVE INSTALLATIES ARTIFICIAL INTELLIGENCE VIRTUAL REALITY CAMPAGNES INTERACTIE ONTWERP APP DEVELOPMENT CONCEPTING MAGIE ILLUSTRATIE BETOVERINGEN BIG DATA ALLES WAT NOG NIET BESTAAT

“Wij Doen Dingen is opgericht als een tegenbeweging tegen de bestaande reclame- en communicatiebureaus. Onze conceptguru's en techniek evangelisten maken innovatieve belevingen met impact door uitgebreid onderzoek en de slimme inzet van nieuwe technologie.”

Van data naar daadkracht.

Wij Weten Dingen.

De tools, interacties en installaties ontwikkeld door Wij Doen Dingen genereren veel data. Data vertelt het verhaal van de organisatie. Deze data bevindt zich verspreid over computers, databases, machines en systemen.

Daarom hebben we Wij Weten Dingen in het leven geroepen.

Wij Weten Dingen vormt deze data, samen met de domeinexpert, om tot kennis waardoor er een 360-gradenoverzicht ontstaat van de organisatie. De eerste stap is het uitvoeren van een ‘scan’ waarbij we de processen, datastromen en databronnen in kaart brengen. Aan de hand van deze ‘scan’ stellen wij de modellen op voor de Machine Learning- en Big Data-systemen waarmee we deze data omvormen tot informatie en daarmee de benodigde kennis om geïnformeerde beslissingen te nemen o.a. betreffende groeikansen in de markt. Ook is deze nieuwe kennis vaak een inspiratie voor nieuwe ideeën voor de organisatie.

Data vertelt het verhaal van de organisatie. Deze data bevindt zich verspreid over computers, databases, machines en systemen. Wij Weten Dingen vormt deze data om tot kennis.

Lex van RossumDirecteur Wij Weten Dingen.
Na de oplevering onderhouden en beheren wij graag

Wij Beheren Dingen.

Dat onderhoud en beheer is wel een vak apart, en daar hebben wij ook een aparte tak voor opgericht! Na de oplevering van de soft- en hardware oplossing is het cruciaal dat de oplossing blijft werken. Gebruikerstevredenheid en de gebruikerservaring staan natuurlijk voorop en daarom ontzorgen wij onze klanten hier graag mee. We zorgen dat alles veilig en stabiel blijft werken en aansluit op de continu veranderende omgeving. Eventuele verstoringen en incidenten zijn we liever voor maar als het nodig is lossen we het snel en effectief voor je op.

Als de frequentie van gebruik omhooggaat wil je de performance natuurlijk in balans houden, daarnaast bestaan de oplossingen vaak uit veel verschillende hard- en softwarecomponenten die natuurlijk allemaal evolueren en doorontwikkeld worden.

We zorgen dat alles veilig en stabiel blijft werken en aansluit op een continu veranderende omgeving. Onze experts werken in teamverband 24x7 samen en kennen de omgevingen van onze klanten door en door.

Lex van RossumDirecteur Wij Beheren Dingen.

De Kracht van Brabant

Een mooie productie van Omroep Brabant over hoe Wij Doen Dingen door middel van innovatie, techniek en vernieuwende concepten van de corona-crisis een leuke uitdaging maakte.

Royal Joh. Enschedé Partnership

Royal Joh. Enschedé is een drukkerij van bankbiljetten, postzegels, waardepapieren en beveiligde documenten, gevestigd in Haarlem. De voormalig drukkers van de euro zijn een officiële partnership met Wij Doen Dingen aangegaan om hun ambachtelijke kunst van het drukken met unieke fysieke eigenschappen, te koppelen aan revolutionaire technologie, toepassingen en innovatie van Wij Doen Dingen.

Kom naar de kerk!

Verwersstraat 49
5211 HT, ‘s-Hertogenbosch

Een aanpak met lef, van concept tot realisatie vanuit een krachtige visie.