Digitale media & Producties

Webdesign voor desktop & mobiel

Wij maken doordachte websites en applicaties, met een visueel ontwerp dat raakt en verrast. Wij ontwerpen vanuit een krachtige visie en dragen bij aan het succes van je onderneming door te werken met exact gestelde doelen. Wij bieden een online dienstenpakket op maat en zorgen we voor effectieve, slimme en betaalbare online marketing.

Webdesign

Een goed visueel ontwerp communiceert

Vormgeven is een verhaal vertellen. Het visueel ontwerp van je website, webshop of app moet perfect aansluiten op het gevoel en de beleving die je als organisatie wilt overbrengen en de doelen die je wilt bereiken. Wij nemen de rol van vertaler aan die je boodschap in vorm en beeld realiseert en effectief overdraagt aan je doelgroep.

Content first

Een website is een belangrijk middel om te communiceren met je doelgroep. Dit houdt in dat inhoud van een website heel belangrijk is. Dit vormt de basis van je website en daarmee is het belangrijk dat we tijdens het ontwerpproces het 'Content first'-principe hanteren.

Wij zorgen dat de content op een logische en toegankelijke manier wordt aangeboden voor een optimale conversie. Een website, mits goed ontworpen, stelt je instaat je producten of diensten vanuit klantwaarden aan te bieden en kan bezoekers verleiden tot een bepaalde actie. Het is de online manier om je organisatie op een effectieve en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen.

Usability, performace & simplicity
(Toegankelijkheid, prestatie & eenvoud)

In het ontwerpproces houden we rekening met de beleving van de bezoeker en zorgen dat bezoekers eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Een juist ontworpen navigatie en een goede hiërarchie in het aanbod van content is hierin van cruciaal belang. We kijken goed naar de keuzes die bezoekers maken en zorgen voor een zo toegankelijk mogelijke website zodat je doelgroep op een fijne en logische manier door de inhoud van je website geholpen wordt.

Wij kijken goed naar de prestaties van de website en zorgen voor de best mogelijke technische 'performace'. Dit houdt in dat we rekening houden met de laadtijd en de juiste opmaak (Semantic HTML Markup). We proberen altijd zoveel mogelijk te voldoen aan de richtlijnen van het W3C-consortiment.

Wij geloven in 'function follows content'. Het liefst hanteren we daarom geen onnodige (en vaak dure) functionaliteiten en richten we op het maximaliseren van de inhoud.

Cyril de Vroom

Meer weten?
We vertellen je graag meer.

Cyril de Vroom
Strategie & Innovatie
073 62 374 52
cyril@doetdingen.nl