VIRTUAL REALITY

Virtuele belevingen kunnen een geweldige meerwaarde hebben voor sales of marketing trajecten, of als toevoeging op je product of dienst. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou helpen om immersieve belevingen te maken voor je doelgroep, die verder gaan dan het bieden van een wow-factor.


Wat maakt VR uniek?

Met virtual reality scheppen we een complete en realistische fictieve wereld, waar je als gebruiker helemaal in kan onderdompelen. Je bent afgesloten van de werkelijkheid, waardoor je volledig kan laten meeslepen door de beleving. Zelf bepaal je waar je naar kijkt en wat je doet bijna niet van echt is te onderscheiden.

Het gevoel dat de personen in de VR-omgeving echt tegen jou praten, maakt een boodschap persoonlijk en indringender. Je echt kunnen begeven in een virtuele ruimte, denk aan een ontwerp van een architect of historische tempel aan de andere kant van de wereld, stelt je doelgroep in staat om veel meer te zijn dat alleen een passieve toeschouwer.  

Dompel je doelgroep onder in een onvergetelijke beleving!

Betaalbaar en toegankelijk

Door de komst van voor de consument betaalbare Virtual Reality producten zoals bijvoorbeeld de Oculus Rift, HTC vive en goedkope gesture control interfaces zoals Kinect of Leap motion is het nu ook mogelijk om VR thuis te beleven. Dit maakt het mogelijk ook belevingen te scheppen, zonder peperdure hardware in te hoeven zetten.

Virtual reality biedt veel mogelijkheden voor marketing, educatie en entertainment.

VR biedt veel mogelijke toepassingen

Het gebruik van virtual reality gaat verder dan het bieden van fantastisch entertainment. Er zijn veel mogelijkheden voor het gebruik in de klas of binnen een organisatie. Denk aan het bieden van simulaties binnen opleidingstrajecten, of het virtueel tot leven wekken van processen en systemen. Op de beursvloer of in de showroom kan VR gebruikt worden om bezoekers een voorproefje te bieden van producten of diensten op een manier die ze niet zullen vergeten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bel: (073) 62 374 52