Strategie & Marketing

Beter vindbaar in Google met SEO

Elke dag worden er miljarden zoekopdrachten uitgevoerd in zoekmachines. Zorgen dat je website gevonden wordt is van zeer groot belang voor online marketing. Zonder optimale vindbaarheid op het web, haal je niet het meeste uit je website.

SEO

SEO diensten

Wij analyseren alle factoren die een rol spelen bij vindbaarheid op het web en rapporteren dit in een helder overzicht. Wij verbeteren bestaande website teksten om resultaten in zoekmachines te optimaliseren. Het optimaliseren van je website is een voortdurend proces, voor een optimaal resultaat dient je website en de bijbehorende content continu onderhouden en aangepast te worden. Afhankelijk van je wensen en doelen stellen wij graag volledig op maat een SEO dienstenpakket samen, zodat je nooit betaald voor diensten die je niet nodig hebt.

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is dé manier om potentiële klanten naar je website te leiden via google of andere zoekmachines. Je koopt bezoekers in op relevante zoektermen en betaalt alleen wanneer mensen op je advertentie klikken en op je website belanden. Hoe beter de campagne, des te lager de kosten per klik. Kwalitatief goede campagnes genereren meer bezoekers tegen een lager budget. Wij helpen je graag je budget zo effectief mogelijk in te zetten en een goede campagne te realiseren voor een optimale conversie.

Linkbuilding

Linkbuilding

Wij helpen je online populariteit te vergroten door het toepassen van linkbuilding. Linkbuilding is het vergroten van online populariteit in nieuwsartikelen, berichten, blogposts, Social Media (en meer) om zo de bekendheid van je website te vergroten. Hiermee wordt je website 'belangrijker' voor zoekmachines en zullen resultaten op relevante zoekopdrachten stijgen.

Wij adviseren en helpen graag, ook met de creatie van je online content, zie: contentdevelopment

Cyril de Vroom

Meer weten?
We vertellen je graag meer.

Cyril de Vroom
Strategie & Innovatie
073 62 374 52
cyril@doetdingen.nl