Digitale media & Producties

Interface Design

Slimme functionele interfaces voor de optimale gebruikerservaring

User Interface Design (UI)

Grafische user interfaces zijn meestal een essentieel onderdeel van de bediening van applicaties en multimedia platformen. Wij ontwikkelen aantrekkelijke en intuïtief te bedienen interfaces waarmee gebruikers met plezier mee werken.

UI's met eindgebruiker als uitgangspunt

User Interfaces worden steeds complexer en bieden steeds meer functies aan. Wijdoendingen ontwikkelt applicaties die met intuïtieve gebruiker interfaces kunnen worden aangestuurd.

Hoe zorg je ervoor dat de gebruiker zo min mogelijk fouten maakt? Hoe versimpel je complexe taken in een User Interface (UI)? Bij het ontwikkelen van user interfaces wordt maar al te vaak onvoldoende stilgestaan bij de eindgebruiker. Het resultaat is een user interface die niet optimaal te bedienen is, irritaties oplevert of zelfs tot fouten leidt. Het ontwerpen van applicaties en interfaces is een gericht specialisme, omdat de gebruiker centraal staat. Gedegen kennis van usability, accessibility en gebruikersonderzoek zijn daarbij van essentieel belang.

Usability

Tijdens de ontwikkeling nemen we altijd de ervaring en het doel van de eindgebruiker als uitgangspunt en toetsen we uitvoerig. Zo realiseren we gebruikersvriendelijke en slimme interfaces voor de optimale gebruikerservaring.

Cyril de Vroom

Meer weten?
We vertellen je graag meer.

Cyril de Vroom
Strategie & Innovatie
073 62 374 52
cyril@doetdingen.nl