Content & Storytelling

Content-
development

Het doel van een website is om je boodschap of informatie zo goed mogelijk over te brengen naar jouw klanten. Goede content speelt daarbij een sleutelrol. De teksten, foto's, video's en animaties waarmee de site wordt gevuld kunnen - desgewenst - ook door ons gemaakt worden.

Contentcreatie

Content is king

Een online medium zonder inhoud is nutteloos. We kunnen ervoor zorgen dat je website eruit springt door middel van zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten en door de creatie van 'rich content'; korte films, animaties, data-visualisaties en illustraties.

Denk bij content aan:

  • (Web)teksten
  • Animaties
  • Videoproducties
  • Illustraties
  • Datavisualisaties & infographics
  • Fotografie

Leesbare webteksten

We schrijven creatieve webteksten. Goed leesbaar & to the point. Foutloos geschreven en natuurlijk volledig zoekmachine geoptimaliseerd (SEO).

Uitgebreide redactionele inhoud

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door het grote aantal informatie-uitingen op het web heeft men steeds minder het geduld om aandachtig te lezen. Daarom is het belangrijk meer dan alleen tekstuele content aan te bieden. Wij kunnen je website voorzien van illustraties & infographics op maat of zorgen voor een gelikte videoproductie. Wij verrijken je website met animatie of fotografie en denken graag mee in het vernieuwen van de content van je website.

Content voor al je online kanalen

Wij helpen graag je online populariteit te vergroten door je online kanalen, zoals youtube, facebook of blog te voorzien van passende inhoud en een mooi visueel ontwerp. Wij zorgen voor een strak ontworpen online kanaal met prikkelende artikelen voor je doelgroep & flitsende videoreportages. Wij zorgen graag voor alle content die je nodig hebt om je online succes te garanderen.

Nieuw content

Blijf actueel

Een website moet net als een bedrijf zich blijven ontwikkelen. Dit is belangrijk voor de resulaten in zoekmachines, maar ook voor de bezoekers van je website. Een goede website past content aan naar het gedrag en de wensen van bezoekers voor een optimale conversie. We passen de website, en de content van de site, aan naar de actuele eisen van je doelgroep en spelen in op huidige dynamiek van de markt. Wij helpen onze opdrachtgevers graag om de concurrent altijd een stapje voor te zijn en koppelen terug met meetbare resultaten.

Content Management Systeem (CMS)

Met een Content Management Systeem (CMS) heb je de mogelijkheid om de inhoud van uw website zelf aan te passen. Je kan dus de teksten en de foto's in de inhoud van de website volledig beheren, en dit op elke pagina van uw website bieden het gemaakt visuele ontwerp.

Je website kunnen we voorzien van een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS).

Maatwerk CMS

We kunnen dit CMS geheel op jouw wensen afstemmen. Hierdoor blijft het overzichtelijk, functies die je niet gebruikt zie je dus ook niet terug in het CMS.

Cyril de Vroom

Meer weten?
We vertellen je graag meer.

Cyril de Vroom
Strategie & Innovatie
073 62 374 52
cyril@doetdingen.nl