CITY MARKETING

Maak info- en entertainment beleefbaar in de stad of op je event met location based content.
Claim de digitale ruimte met interactieve augmented reality en gaming voor bezoekers en inwoners.


Mixed reality maakt interactieve informatie mogelijk op locatie

Ontdek bijvoorbeeld de geschiedenis, het heden en de toekomst van de stad met een interactieve wandelroute. De geschiedenis van de prachtige panden in de stad worden zichtbaar in het straatbeeld met je smartphone. Laat een virtuele gids verschijnen die je rondleidt door het camerabeeld van je toestel langs de hot-spots van de stad of kom in contact met mensen in de omgeving via de app.

Ontdek de geschiedenis, het heden en de toekomst van de stad met een interactieve route per thema

Kunst en cultuur, ontwikkelingsplannen voor woningen, werk en onderwijs, natuur en meer thema’s zij mogelijk. Een projectplan kan bijvoorbeeld zichtbaar gevisualiseerd worden door het camerabeeld van smartphone of tablet. Zo wordt het beoogde resultaat, denk aan visualisaties van de architect in 3D, zichtbaar en kan men er al doorheen wandelen. Dat niet alleen, het is ook mogelijk je doelgroep een stem te geven en hun mening te peilen.

Maak verbindingen tussen mensen met een platform door ze actief te betrekken en te laten delen

Mixed Reality biedt enorm veel mogelijkheden voor city marketing en maakt informatie zoals archiefmateriaal of actuele event-informatie toegankelijk en beleefbaar voor een brede doelgroep. Informeer en activeer je doelgroep door het toepassen game-elementen en creatieve vormen van interactie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel: (073) 62 374 52