Applicaties voor elke uitdaging

Baanbrekende strategische oplossingen. Van concept tot en met realisatie.


Van online platform tot interactieve gaming app, wij dragen de zorg voor heel het proces.

Wij maken applicaties die processen binnen de organisatie optimaliseren en creëren tools met de laatste technologie voor werknemer en klant waarbij gebruiksvriendelijkheid en jouw corporate story centraal staat. Van online platform tot interactieve gaming app, wij dragen de zorg voor heel het proces.

User Interface Design

Grafische user interfaces zijn essentieel onderdeel van de bediening van applicaties en multimedia platformen. Wij ontwikkelen aantrekkelijke te bedienen interfaces waarmee gebruikers met plezier mee werken.

De eindgebruiker als uitgangspunt

Bij het ontwikkelen van user interfaces wordt maar al te vaak onvoldoende stilgestaan bij de eindgebruiker. Het resultaat is een user interface die niet optimaal te bedienen is, irritaties oplevert of zelfs tot fouten leidt. Bij het ontwerpen van applicaties en interfaces stellen wij daarom de gebruiker altijd centraal. Onze gedegen kennis van usability, accessibility en bewezen interactiemodellen zijn daarbij van essentieel belang. Tijdens de ontwikkeling nemen we altijd de ervaring en het doel van de eindgebruiker als uitgangspunt en toetsen we uitvoerig. Zo realiseren we gebruikersvriendelijke en slimme interfaces voor de optimale gebruikerservaring.

Een goed visueel ontwerp communiceert

Vormgeven is een verhaal vertellen. Het visueel ontwerp van je producten en applicaties moeten perfect aansluiten op het gevoel en de beleving die je als organisatie wilt overbrengen en de doelen die je wilt bereiken. Wij nemen de rol van vertaler aan die je boodschap in vorm en beeld realiseert en effectief overdraagt aan je doelgroep.

Usability, performance & simplicity

In het ontwerpproces houden we rekening met de beleving van de bezoeker en zorgen dat bezoekers eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Een juist ontworpen navigatie en een goede hiërarchie, in het aanbod van content is hierin van cruciaal belang. Door uitvoerig te testen en te optimaliseren kunnen voor elk product optimale performance garanderen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel: (073) 62 374 52