SENSORY REALITY BELEVINGSCABINE

SENSIKS SENSORY REALITY PODS

De belevingscabine van SENSIKS is ontwikkeld in samenwerking met o.a. Baltan Laboratories, TNO en TU Delft en stimuleert zeer uiteenlopende realistische ervaringen. De cabine synchroniseert licht, beeld, geluid, temperatuur, wind, geur en trilling om een virtuele beleving neer te zetten als nooit tevoren! Alle zintuigen worden aangesproken, waardoor je echt zult ervaren ergens anders te zijn. Wat dacht je van een safari tussen de wilde dieren? Lekker loungen aan een strand op een caribisch eiland? Of misschien is een expeditie in de ruimte meer je ding? Sensiks biedt een scala aan toepassingen op gebied van Health, Wellness, entertainment en meer.

SENSORY REALITY BELEVINGSCABINE
Wijdoendingen maakt met SENSIKS Sensory Reality Pods een volledige ‘Sensory reality’ en gaat dus een stap verder dan virtual reality of augmented reality. De cabine synchroniseert licht, beeld, geluid, temperatuur, wind, geur en trilling om een beleving neer te zetten als nooit tevoren.

Wijdoendingen

Er bestond nog geen enkele toepassing die alle zintuigen prikkelt, tot nu toe.

SENSIKS prikkelt jouw zintuigen om lichaam en geest te ontspannen óf juist te stimuleren. Er bestond nog geen enkele toepassing die alle zintuigen prikkelt, tot nu toe. SENSIKS past uiteenlopende technieken toe in een compacte cabine. Zo kunnen uiterst realistische belevingen gecreëerd worden. Het resultaat: je bent even helemaal los van de dagelijkse werkelijkheid…

Een scala aan mogelijkheden op gebied van health, wellness, entertainment en meer.

De cabine synchroniseert licht, beeld, geluid, temperatuur, wind, geur en trilling om een virtuele wereld neer te zetten als nooit tevoren. Denk bijvoorbeeld aan 6D home cinema, gaming en meer. Door concentratie- en ademhalingsoefeningen kan jij zelf de beleving veranderen en aansturen. De technologie van SENSIKS wordt met succes ingezet bij onderzoek voor het verwerken van trauma’s en de behandeling van dementie. Doordat SENSIKS alle zintuigen aanspreekt en een volledige realistische beleving op maat voor de cliënt kan worden gecreëerd is de technologie het medium bij uitstek voor een effectieve behandeling.

Meer weten? Bezoek de website: WE ARE SENSIKS

SENSIKS Sensory Reality Pods

De cabine synchroniseert licht, beeld, geluid, temperatuur, wind, geur en trilling om een virtuele wereld neer te zetten als nooit tevoren..