Koninklijke Johan Enschedé

INTERACTIEVE BANKBILJETTEN MET AUGMENTED REALITY

Bankbiljetten en postzegels verrijkt met AR, een nieuwe generatie collectables!

Een nieuwe generatie collectables

In samenwerking met Koninklijke Johan Enschedé heeft Wijdoendingen de magische beleving van Augmented Reality verbonden aan bankbiljetten, postzegels en meer. Superhelden verschijnen, dieren vinden hun weg van en naar verschillende biljetten, voetballers spelen wedstrijden op je tafel; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Innovatieve wereldwijde presentaties op de beursvloer

Voor verschillende internationale expo’s zoals Singpex Asian International Stamp Exhibition 2019, The Macau Asian International Stamp Exhibition 2018 (Macau, China), en EAS 2018 (Amsterdam) maakte Wijdoendingen verschillende interactieve beurspresentaties.

Voor de Asian International Stamp exhibition maakte Wijdoendingen gokkast met een unieke AR-functie. Bezoekers van de beurs kregen een zegel met hierop één van de Chinese zodiac-tekens. Wanneer ze deze voor de camera kwam de postzegel tot leven ging de gokkast draaien. Zo was elke zegel een unieke kans om prijzen te winnen. Bezoekers stonden in de rij om een prijs te kunnen winnen!Voor Euro Attractions Show in Amsterdam werden de mogelijkheden van interactieve bankbiljetten voor pretparken gepresenteerd. Via smartphone of tablet sprongen 3d figuren, zoals een vuurspuwende draak, uit de bankbiljetten. Dat niet alleen, via de app kon men de figuren besturen!

<>