The House of Books

Hier is Haas

Wijdoendingen kreeg de uitdaging om voor House of books de boeken serie van "Hier is Haas" tot leven te laten komen in een microsite. Het moest een kleine promotie-website worden gericht op lezers van alle leeftijden.

Online speelplaats

De microsite is een online speelplaats om Haas en zijn vriendjes beter te leren kennen. Zo kan je onder andere maskers ontwerpen, worteltjestaart bakken, een poppenkast-poppen maken of memory spelen met de dieren uit het boek.

Samen brachten we haas en zijn vrienden tot leven

Wijdoendingen maakte de site in samenwerking met Annemarie Bon, de schrijfster van het kinderboek. Ook is ze hoofdredacteur van het bekende kindertijdschrift de Taptoe! Gerti Jacquet maakte de illustraties, zij is bekend van haar werk voor Sesamstraat en verschillende kinderboeken. Wijdoendingen maakte de interactieve site met spelletjes en verzorgde de vormgeving, ontwikkeling, animaties en de voiceovers van alle personages.

The House of Books

The House of Books is een internationaal georiënteerde, algemene commerciële uitgeverij die succesvolle fictie, non-fictie en kinder- en jeugdboeken uitgeeft.