Gemeente 's-Hertogenbosch

DATA TOUR APP - LOOP JE MEE?

Laat je verrassen door alle toonaangevende data toepassingen in Den Bosch.


Bezoek meer dan 25 hotspots in ’s-Hertogenbosch toonaangevende datastad

In samenwerking met gemeente 's-Hertogenbosch maakte we de dataroute app. De dataroute app geeft bezoekers de mogelijkheid om op zelfstandige wijze in de corona tijd de dataweek te bezoeken. De dataroute app leidt je naar de hotspots die zijn aangesloten bij de dataweek zodat je daar zelf kan ontdekken wat 's-Hertogenbosch te bieden heeft op het gebied van het maken van data van waarde voor praktische toepassingen, voor het ontmoeten van mensen en het versterken van samenwerking.

Digitale gids in je broekzak

De app brengt je op diverse plekken in ’s-Hertogenbosch om ter plaatse alle toonaangevende data toepassingen te ontdekken. De app presenteert de inhoud op een persoonlijke manier door middel van een digitale avatar genaamd Johnny Bosch. Op de 25 hotspots kun je Johnny Bosch zichtbaar maken d.m.v. augmented reality via het camerabeeld van je smartphone, waar hij je vervolgens verteld over de interactieve locatie waarop je aanwezig bent.

"Je kunt vanaf elk punt in Den Bosch starten met een wandelen. De app wijst je de weg dus verdwalen is geen optie! Ook handig nu corona in ons midden is. Met de app kun je zelf blijven lopen en op een moment dat het jou uitkomt. Je wilt toch ook weten wat er in Den Bosch allemaal gebeurt op het gebied van data?"

Loop je mee?

Wil je ook graag zien wat Den Bosch te bieden heeft op het gebied van data? Download dan vandaag nog de dataroute app, en bezoek meer dan 25 hotspots in 's-Hertogenbosch toonaangevende datastad. Je kunt de hele week de data tour lopen door Den Bosch.

Download nu de app!